Jongetje gewond bij aanrijding Stellingweg Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Zondag 17 januari 2021

AMSTERDAM – Bij een aanrijding op de Stellingweg in Amsterdam-Noord is zondagavond een jongetje gewond geraakt. Het ongeval vond omstreeks 18:10 uur plaats ter hoogte van de bushalte Standerdmolen. Het jongetje kwam, samen met twee vriendjes, vanachter een GVB bus van de halte af en rende de weg over. Daarbij zag hij een bestelwagen over het hoofd die vanuit de richting Appelweg kwam. De bestuurder kon het jongetje niet meer ontwijken waardoor deze tegen de linker voorzijde van de auto klapte. Diverse politie-eenheden, twee ambulances en een Mobiel Medisch Team (MMT) kwamen ter plaatse. Het jongetje is overgebracht naar het ziekenhuis. Personeel van de Verkeersongevallenanalyse (VOA) heeft ter plaatse foto’s gemaakt en heeft de zaak in onderzoek.