Schietpartij in woning Dotterbloemstraat Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Zaterdag 5 december 2020

AMSTERDAM – Zaterdagochtend omstreeks 06:25 uur kreeg de politie een melding van een schietpartij in de Dotterbloemstraat in Amsterdam-Noord. Naast diverse politie-eenheden werden er twee ambulances en een traumateam gealarmeerd. In een woning blijkt meerdere keren geschoten te zijn maar daarbij is niemand gewond geraakt. De politie treft wel een van de bewoners met verwondingen aan. Het slachtoffer blijkt fysiek te zijn mishandeld en bedreigd met het vuurwapen. De schutter zou samen met anderen te gast zijn geweest in de woning.  Na het schieten, de mishandeling en bedreiging is de dader de woning ontvlucht. Het slachtoffer is ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld. De recherche heeft zaak in onderzoek genomen en de identiteit van de verdachte kunnen achterhalen. De 32-jarige verdachte heeft zich dinsdag 8 december, rond het middaguur, gemeld op een politiebureau en is direct aangehouden. Het vuurwapen waarmee geschoten zou zijn is nog niet achterhaald.