Vrouw met kindje in wandelwagen aangereden door vuilniswagen Boomgaardlaan Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Maandag 21 september 2020

AMSTERDAM – De hulpdiensten zijn maandagmiddag massaal uitgerukt voor een ernstig verkeersongeval in de wijk De Bongerd in Amsterdam-Noord. Het ongeval vond omstreeks 14:05 uur plaats op de Boomgaardlaan tussen het Juttepeerpad en de Galastraat. Een vrouw stak de weg over, met haar kindje in de wandelwagen, maar werd daarbij aangereden door een achteruitrijdende vuilniswagen van de Gemeente. Drie ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse om de slachtoffers van medische hulp te voorzien. Beiden zijn met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De Verkeersongevallenanalyse (VOA) en het Team Ernstige Verkeersongevallen (TOEV) doen onderzoek naar de exacte toedracht tot het ongeval.