Auto over de kop bij verkeersongeval A8 Zaandam

Deel dit bericht via:

Woensdag 1 juli 2020

ZAANDAM – Bij een verkeersongeval op de A8 bij Zaandam is woensdagochtend een auto over de kop geslagen. Het ongeval vond omstreeks 11:10 uur plaats op de A8 tussen de oprit Zaandijk en het knooppunt Zaandam in de richting van Amsterdam. Bij het ongeval waren twee personenauto’s betrokken en zijn ten minste twee personen gewond geraakt. De hulpdiensten rukten in grote getale uit. Naast diverse politie-eenheden werd ook de brandweer, twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. De traumahelikopter is op de snelweg geland. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren wordt door de politie onderzocht. De weg was vanwege de bergingswerkzaamheden enige tijd gestremd. Het verkeer richting Amsterdam werd verzocht een andere route te kiezen.

Zie ook: De Telegraaf