Man (21) neergeschoten Parlevinker Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Zaterdag 9 mei 2020

AMSTERDAM – Bij een schietpartij in Amsterdam-Noord is zaterdagavond een 21-jarige man gewond geraakt. Het incident vond omstreeks 21:55 uur plaats voor de deur van coffeeshop Atlas op Parlevinker in de wijk Banne-II. Naast meerdere politie-eenheden werden twee ambulances en een traumahelikopter gealarmeerd. Het slachtoffer is met enkele schotwonden per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft onder andere bet behulp van een helikopter de omgeving afgezocht naar de schutter. Deze is echter niet meer aangetroffen. Forensisch rechercheurs hebben ter plaatse sporenonderzoek gedaan. De politie is een buurtonderzoek gestart en wil graag spreken met getuigen. Met name personen die gisteravond rondom de plaats delict stonden en mogelijk meer weten. Deze getuigen worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844, Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of door gebruik te maken van het tipformulier.