Man gewond na schietpartij Wieringerwaardstraat Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Vrijdag 8 mei 2020

AMSTERDAM – In Amsterdam-Noord, in de wijk Nieuwendam, heeft vrijdagavond een schietpartij plaatsgevonden. Het incident vond omstreeks 23:55 uur plaats in de Wieringerwaardstraat ter hoogte van de IJdoornlaan. Volgens omstanders heeft er een vechtpartij plaatsgevonden tussen een groepje mannen en is er op enig moment geschoten. Kort na het incident trof de politie het neergeschoten slachtoffer aan in een auto ter hoogte van de Spoedeisende Hulp van het BovenIJ ziekenhuis. Aan de linkerzijde van de auto zijn drie kogelinslagen te zien. De auto is voor onderzoek in beslag genomen en door een kraanwagen van de politie veilig gesteld. Forensisch rechercheurs hebben in de Wieringerwaardstraat sporenonderzoek verricht en enkele kogelhulzen veilig gesteld. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

Zie ook: De Telegraaf