Scooterrijder gewond bij aanrijding Cornelis Douwesweg Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

AMSTERDAM – Bij een aanrijding in Amsterdam-Noord is woensdagmiddag de bestuurder van een snorscooter gewond geraakt. Het ongeval vond omstreeks 15:00 uur plaats op de rotonde van de Cornelis Douwesweg bij de Softwareweg. De snorscooter reed over het fietspad van de Cornelis Douwesweg in de richting van het Coentunnelcircuit. Vanaf de Softwareweg kwam een automobilist die de scooterrijder vermoedelijk over het hoofd heeft gezien waarna een aanrijding het gevolg was. De scooterrijder belandde daarbij gewond op het wegdek. Een ambulance kwam ter plaatse om het slachtoffer van medische zorg te voorzien. De automobilist bleef ongedeerd. De Verkeersongevallenanalyse (VOA) heeft ter plaatse foto’s gemaakt van de situatie en onderzoekt de exacte toedracht tot het ongeval.