Auto gaat in vlammen op Spyridon Louisweg Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Woensdag 20 maart 2019

AMSTERDAM – In Amsterdam-Noord is vanmorgen vroeg weer een auto uitgebrand. Omstreeks 06:10 uur kregen de brandweer en de politie een melding van een autobrand op de Spyridon Louisweg in de wijk Banne I. Als de hulpdiensten ter plaatse komen slaan de vlammen al uit het voertuig. De brandweer had het vuur snel onder controle maar kon niet meer voorkomen dat de auto, een grijze Toyota Yaris, helemaal uitbrandde. Ook een tweede auto, die voor de Yaris geparkeerd stond, een blauwe Toyota Previa, raakte zwaar beschadigd. Een buurtbewoner liet weten dat de Toyota Yaris niet bekend is in de buurt. De auto stond al een week op dezelfde plek en de deuren waren niet afgesloten. De politie kon echter niets doen aangezien de auto verzekerd was en niet gesignaleerd stond. Er wordt wederom sterk rekening gehouden met brandstichting. Inmiddels zijn er dit jaar alweer zestien auto’s uitgebrand in Amsterdam-Noord waarbij zo goed als zeker sprake is van brandstichting.