Auto te water Vogelkade Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Zaterdag 16 maart 2019

AMSTERDAM – De hulpdiensten zijn zaterdagochtend massaal uitgerukt naar Amsterdam-Noord. Omstreeks 05:55 uur werden meerdere politie-eenheden, twee ambulances, een traumateam en de brandweer gealarmeerd voor een voertuig te water op de Johan van Hasseltweg. Ter plaatse blijkt er een auto met zijn neus in de sloot te liggen tussen de Johan van Hasseltweg en de Vogelkade. De twee inzittenden van de auto waren inmiddels zelf uit de auto geklommen. Een Peugeot 208 zou vanuit de Zesde Vogelstraat zijn gekomen en dacht rechtsaf de weg op te slaan. Echter bleek de bestuurder de weg te hebben gemist en de naastgelegen sloot te hebben uitgekozen. De beiden inzittenden bleven ongedeerd. De bestuurder bleek echter onder invloed en is voor een tweede blaastest overgebracht naar het politiebureau. Een bergingsbedrijf zal de auto uit het water takelen.