Reconstructie na dodelijk geweldsincident in woning Werengouw Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Woensdag 6 maart 2019

AMSTERDAM – De politie heeft woensdagavond een deel van de Werengouw in Amsterdam-Noord afgezet met blauwe schermen. Achter de schermen staan enkele politievoertuigen en een container. In een woning is de politie bezig met een reconstructie na aanleiding van een geweldsincident dat daar in de nacht van 13 op 14 januari heeft plaatsgevonden. Bij dat incident trof de politie een zwaargewonde man aan in de woning. Het slachtoffer overleed een paar dagen later aan zijn verwondingen. Een 57-jarige verdachte werd diezelfde nacht in de woning aangehouden. Vermoedelijk is het slachtoffer overleden doordat hij zwaar is mishandeld. Het incident zou zich in de relationele sfeer hebben afgespeeld.