Automobilist bekneld bij aanrijding Molenaarsweg Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Maandag 11 februari 2019

AMSTERDAM – Bij een aanrijding in Amsterdam-Noord is aan het eind van de middag een automobilist gewond geraakt. Omstreeks 17:55 uur kwamen, door nog onbekende oorzaak, een rode Seat Leon en een grijze Audi A7 Sportback met elkaar in botsing op de kruising van de Molenaarsweg en de Oostzanerdijk. De bestuurder van de Seat Leon had mogelijk nekletsel en kon niet zelfstandig uit zijn auto komen. De auto van de tegenpartij blokkeerde namelijk de portier van het slachtoffer. Hierop werd de brandweer gewaarschuwd om het slachtoffer te bevrijden. Nadat de auto’s met behulp van een kraanwagen van de politie van elkaar af waren getrokken kon de man uiteindelijk zelf plaatsnemen op een brancard. De man is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Drie anderen, waaronder een kindje, zijn ter plaatse door ambulancepersoneel nagekeken maar hoefden niet naar het ziekenhuis. De Verkeersongevallenanalyse (VOA) onderzoekt de toedracht tot het ongeval. Door het ongeval liep het verkeer op de Molenaarsweg richting de Verlengde Stellingweg volledig vast en moest worden omgeleid.