Twee auto’s uitgebrand Katrijpstraat Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Dinsdag 5 februari 2019

AMSTERDAM – In Amsterdam-Noord zijn vannacht opnieuw twee auto’s door brand verwoest. Omstreeks 03:35 uur kregen de politie en de brandweer een melding van een autobrand in de Katrijpstraat in de wijk Nieuwendam. Ter plaatse blijkt een Fiat 500 volledig in brand te staan. Het vuur is overgeslagen naar een Seat Ibiza die rechts van de Fiat geparkeerd staat. Een derde auto, een Kia Picanto die links van de Fiat staat, raakt zwaar beschadigd. De Fiat en de Seat zijn volledig uitgebrand. De Kia heeft forse brandschade opgelopen aan de linker zijde van de auto. De brand is hoogstwaarschijnlijk aangestoken. Omwonenden werden gewekt door een harde knal en zagen vervolgens de auto’s in brand staan. Inmiddels zijn er dit jaar in Amsterdam-Noord al elf auto’s uitgebrand. Daarnaast liepen twee auto’s (forse) brandschade op.

Zie ook: NH Nieuws