Automobilist rijdt portaal uit de grond Piet Heintunnel Amsterdam

Deel dit bericht via:

Zaterdag 26 januari 2019

AMSTERDAM РBij een éénzijdig ongeval in Amsterdam is vannacht een automobilist gewond geraakt. Het ongeval vond omstreeks 05:10 plaats net buiten de Piet Heintunnel aan de kant van de Zuiderzeeweg. Twee ambulances, een traumateam, de brandweer en enkele politie-eenheden werden op het ongeval afgestuurd. De automobilist was vanuit het centrum door de Piet Heintunnel gereden en ramde net buiten de tunnel met zijn bestelauto, rechts van de weg, een portaal waaraan matrixborden zijn bevestigd. Het portaal werd hierbij aan een kant volledig uit de grond gereden. De man is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De auto raakte zwaar beschadigd en is door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Zie ook: Noordhollands Dagblad