Vrouw (24) overleden na aanrijding met Uber taxi Heemstedestraat Amsterdam-West

Deel dit bericht via:

Zondag 13 januari 2019

AMSTERDAM – Bij een aanrijding in de Heemstedestraat in Amsterdam is vannacht een fietser om het leven gekomen. Het slachtoffer, een 24-jarige vrouw uit Amsterdam, wou omstreeks 04:10 uur de Heemstedestraat oversteken ter hoogte van de Poeldijkstraat. Een Uber taxi, komend uit de richting Hoofddorpplein, schepte de vrouw die zwaargewond op het wegdek belandde. Twee ambulances en een traumateam kwamen ter plaatse om het slachtoffer van medische hulp te voorzien. Ondanks alle inspanningen van de hulpverleners, is het slachtoffer aan haar verwondingen overleden. De taxichauffeur, een 21-jarige man, is aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Het Team Opsporing Ernstige Verkeersongevallen (TOEV) is ter plaatse gestart met het onderzoek en vraagt getuigen van het ongeval zich te melden. Heeft u informatie of eigen (dashcam) beeldmateriaal voor de politie? Neem dan contact op via 0900-8844.

Zie ook: Hart van Nederland SBS6 >>> De Telegraaf >>> Noordhollands Dagblad