Politie vindt plastic fles bij uitgebrande auto Schoorlstraat Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Dinsdag 8 januari 2019

AMSTERDAM – In Amsterdam-Noord is vannacht weer een auto uitgebrand. Omstreeks 03:10 uur kregen de politie en de brandweer een melding van een autobrand in de Schoorlstraat in de wijk Nieuwendam. Ter plaatse blijkt er een blauwe Opel Corsa in brand te staan ter hoogte van het Koedijkpad. Opvallend is dat met name de rechter voorzijde van de auto, en de stoelen in de auto hebben gebrand. Bij de auto is een gesmolten plastic fles gevonden. Er lijkt dan ook vrijwel zeker sprake te zijn van brandstichting. De politie heeft de fles meegenomen voor onderzoek. De auto moet als verloren worden beschouwd. Dit is de tweede autobrand in Amsterdam-Noord in het nieuwe jaar. Op 1 januari ging op Achtersteven een Honda Civic volledig in vlammen op.

Voor het aankopen van videobeelden belt u met LIVE MEDIA FACILITIES: 020-7009466.

Voor het aankopen van foto’s dient u gebruik te maken van het contactformulier op deze site.