Fietsers botsen frontaal op elkaar Asterweg Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Dinsdag 1 januari 2019

AMSTERDAM – Bij een frontale aanrijding tussen twee fietsers in Amsterdam-Noord is vannacht een man gewond geraakt. Het ongeval vond omstreeks 05:50 uur op de hoek van de Asterweg en de Wilgenweg. Omdat de verwondingen van het slachtoffer in eerste instantie ernstiger leken werden twee ambulances en een traumahelikopter gealarmeerd. Toen de eerste ambulance ter plaatse was werden de tweede ambulance en de traumahelikopter gecanceld. De gewonde man zou tegen de richting in over de fietsstrook hebben gereden. De politie onderzoekt of de fietsers onder invloed van alcohol waren. De Verkeersongevallenanalyse (VOA) heeft ter plaatse foto’s gemaakt van de situatie. Het slachtoffer is voor behandeling over gebracht naar het ziekenhuis.