Opnieuw een auto uitgebrand in Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Zondag 9 december 2018

AMSTERDAM – Afgelopen nacht is er opnieuw een auto uitgebrand in Amsterdam-Noord. De brandweer en de politie werden om 03:38 uur gealarmeerd voor een autobrand op Achtersteven in de wijk Banne-II. Ter plaatse blijkt op de parkeerplaats een BMW Stationwagen in brand te staan. De brandweer had het vuur snel geblust maar de auto lijkt rijp voor de sloop. De politie heeft de auto met lint afgezet. Men houdt rekening met brandstichting. In de nacht van donderdag op vrijdag gingen in Amsterdam-Noord ook al vier voertuigen in vlammen op. Toen brandde op de Stoombootweg een personenauto uit en in de Breehornstraat twee bestelbusjes en een camper. Ook bij die branden hield men rekening met brandstichting. Het is inmiddels de 31-ste autobrand in 2018 in Amsterdam-Noord.

Zie ook: Hart van Nederland SBS6