Man gewond bij steekpartij Puiflijkpad Amsterdam-Zuidoost

Deel dit bericht via:

Zaterdag 10 november 2018

AMSTERDAM – Bij een steekpartij in Amsterdam-Zuidoost is vannacht een man gewond geraakt. Het incident vond omstreeks 00:15 uur plaats op het Puiflijkpad in de wijk Gaasperdam. Diverse politie-eenheden, twee ambulances en een traumateam werden op de melding afgestuurd. Het slachtoffer is een woning aan de Papendrachtstraat binnen gegaan. De man heeft aan de politie verklaard dat hij samen met een andere man zou zijn belaagd door een groep mannen waarna een vechtpartij ontstond, zo meldt AT5. Het slachtoffer blijkt hierbij enkele steekwonden in zijn been te hebben opgelopen. Hij is voor behandeling van zijn verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft een gedeelte van het fietspad afgezet voor onderzoek.