Autobrand Boomgaardlaan Amsterdam-Noord; politie vindt aansteker

Deel dit bericht via:

Woensdag 7 november 2018

AMSTERDAM – In Amsterdam-Noord is vannacht wederom een auto uitgebrand. De brandweer en de politie werden omstreeks 00:55 uur gealarmeerd voor een autobrand op de Tuinderijlaan in de wijk De Bongerd. Eenmaal ter plaatse blijkt de auto op het parkeerterrein bij supermarkt Plus te staan op de Boomgaardlaan. De vlammen slaan op dat moment uit een zwarte Mercedes. De brandweer had het vuur snel geblust maar kon niet meer voorkomen dat de auto helemaal uitbrandde. Het lijkt er op dat de brand is aangestoken, mogelijk doormiddel van een vloeistof die over de auto is gespoten. Naast de auto is een aansteker gevonden. De politie heeft de aansteker meegenomen voor onderzoek. Het is de 26-ste melding van een autobrand dit jaar in Amsterdam-Noord waarbij mogelijk sprake is van brandstichting. Afgelopen maandagnacht werden nog twee auto’s door brand verwoest op de Reizigersweg.

Zie ook: NH Nieuws

Voor het aankopen van videobeelden belt u met LIVE MEDIA FACILITIES: 020-7009466.

Voor het aankopen van foto’s dient u gebruik te maken van het contactformulier op deze site.