Automobilist “valt in slaap” en botst tegen boom Meteorenweg Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Maandag 5 november 2018

AMSTERDAM – Bij een éénzijdig ongeval in Amsterdam-Noord zijn vannacht twee personen gewond geraakt. Het ongeval vond omstreeks 05:20 uur plaats op de Meteorenweg ter hoogte van de Meteorensingel. Een witte Honda Civic reed over de Meteorenweg, komend vanuit de richting Zonneweg, in de richting van de Pomonastraat. Bij de voetgangersoversteekplaats heeft de auto een verkeersbord uit de grond gereden en is tegen een boom tot stilstand gekomen. De twee inzittenden, een man en een vrouw, zijn voor behandeling van hun verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Tegen een kennis heeft de bestuurder laten weten dat hij tijdens het rijden vermoedelijk in slaap is gevallen. Of de bestuurder onder invloed was is niet bekend.