Doorgereden Smart na ernstig ongeval met scooter in Amsterdam-Noord aangetroffen

Deel dit bericht via:

Dinsdag 9 oktober 2018

AMSTERDAM – De Smart die maandagavond na een ernstig ongeval met een scooter in Amsterdam-Noord was doorgereden is vanmiddag omstreeks 14:40 uur aangetroffen. De auto bleek zwaar beschadigd te zijn achtergelaten op de Heimansweg nabij de Ranonkelkade eveneens in Amsterdam-Noord. De auto reed maandagavond, omstreeks 21:10 uur, door na een aanrijding met een snorscooter op de kruising van de Klaprozenweg en de Ridderspoorweg. De twee opzittenden van de scooter raakten daarbij ernstig gewond. Omwonenden van de Heimansweg hebben de auto maandagavond al rond 23:30 uur zien staan maar wisten toen waarschijnlijk nog niet dat deze bij de aanrijding betrokken was geweest. Een kraanwagen van de politie heeft de auto weggesleept voor nader sporenonderzoek.

De Telegraaf woensdag 10 oktober 2018

Voor het aankopen van videobeelden belt u met LIVE MEDIA FACILITIES: 020-7009466.

Voor het aankopen van foto’s dient u gebruik te maken van het contactformulier op deze site.