Auto rijdt door na aanrijding met scooter Klaprozenweg Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Maandag 8 oktober 2018

AMSTERDAM – Bij een aanrijding in Amsterdam-Noord, tussen een personenauto en een snorscooter, zijn maandagavond twee personen gewond geraakt. Het ongeval vond omstreeks 21:10 plaats op de kruising van de Klaprozenweg en de Ridderspoorweg. De snorscooter reed op het fietspad komend vanaf de Ridderspoorweg en stak de Klaprozenweg over in de richting van de Floraweg. De auto reed over de Klaprozenweg en kwam uit de richting van de NDSM-werf. De snorscooter is door de klap tegen een bewegwijzeringspaal tot stilstand gekomen. Beiden opzittenden van de scooter raakten ernstig gewond. De slachtoffers zijn per ambulance, met onbekend letsel, overgebracht naar het ziekenhuis. De auto is na het ongeval over de busbaan weggereden in de richting van het Mosplein. Van de auto is echter een kentekenplaat op de plaats van het ongeval achtergebleven. Deze kentekenplaat zou toebehoren aan een groene Smart. Onduidelijk is nog hoe de aanrijding exact heeft kunnen gebeuren.De Verkeersongevallenanalyse (VOA) heeft ter plaatse sporenonderzoek verricht en probeert de exacte toedracht tot het ongeval te achterhalen. De politie wil graag in contact komen met getuigen die het ongeluk hebben zien gebeuren. Heeft u informatie voor de politie? Neem dan contact op via 0900-8844.

Update: dinsdag 9 oktober 2018

AMSTERDAM – De doorgereden Smart is dinsdagmiddag door een alerte buurtbewoner aangetroffen op de Heimansweg in Amsterdam-Noord. Klik hier voor het bericht.


Zie ook: Hart van Nederland SBS6 >>> NH Nieuws

Voor het aankopen van videobeelden belt u met LIVE MEDIA FACILITIES: 020-7009466.

Voor het aankopen van foto’s dient u gebruik te maken van het contactformulier op deze site.