Autobrand Nachtwachtlaan Amsterdam-Slotervaart

Deel dit bericht via:

Woensdag 3 oktober 2018

AMSTERDAM – Op de Nachtwachtlaan in Amsterdam-Slotervaart is afgelopen nacht een auto uitgebrand. De brand brak omstreeks 04:15 uur uit ter hoogte van het fietstunneltje naar de Marius Bauerstraat. De auto, een zilvergrijze Opel Astra, brandde vrijwel volledig uit. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend maar het heeft er alle schijn van dat er sprake is van brandstichting. De brand lijkt namelijk zowel aan de voorzijde als aan de linker achterzijde te zijn begonnen. De politie heeft de auto niet in beslag genomen. De eigenaar zal zelf moeten zorgen dat het wrak wordt afgevoerd.

Van dit incident zijn geen videobeelden beschikbaar.

Voor het aankopen van foto’s dient u gebruik te maken van het contactformulier op deze site.