Veel schade en vermoedelijk gebruik van lachgas bij aanrijding Rhoneweg Amsterdam

Deel dit bericht via:

Zondag 30 september 2018

AMSTERDAM – Bij een aanrijding in Amsterdam-Westpoort zijn vannacht meerdere voertuigen betrokken geraakt. Het ongeval vond omstreeks 00:45 uur plaats op de Rhoneweg. De bestuurder van een zwarte BMW was aan het uitparkeren en draaide langzaam de weg op. Uit tegenovergestelde richting kwam een snorscooter aangereden met daarop een man en een vrouw. De snorscooter werd echter ingehaald door een witte Audi A1. Die ramde de kerende BMW en vervolgens reed hij de scooter van achteren aan. De Audi kwam tot stilstand tegen een geparkeerd staande zwarte Volkswagen Polo die op zijn beurt weer tegen zijn voorganger, een grijze Mini Cooper botste. Op het wegdek zijn tussen de brokstukken meerdere lachgaspatronen aangetroffen. Tevens lag er een cilinder, vermoedelijk gevuld met lachgas, op de stoep. Volgens getuigen zouden deze uit de Audi afkomstig zijn. Enkele betrokkenen zijn ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld.

Zie ook: De Telegraaf >>> NH Nieuws

Voor het aankopen van videobeelden belt u met LIVE MEDIA FACILITIES: 020-7009466.

Voor het aankopen van foto’s dient u gebruik te maken van het contactformulier op deze site.