Scooterrijder bots tegen bestelbus Kamperfoelieweg Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Dinsdag 25 september 2018

AMSTERDAM – Bij een aanrijding op de Kamperfoelieweg in Amsterdam-Noord is dinsdagochtend een scooterrijder gewond geraakt. Het ongeval vond omstreeks 10:40 uur plaats op de hoek van de Azaleastraat. De bestuurder van een bestelbus van PostNL wou vanaf de Kamperfoelieweg de Azaleastraat indraaien maar zag daarbij een jongeman op een snorscooter over het hoofd die op het naastgelegen fietspad reed. Vermoedelijk kwamen beiden vanuit de richting Mosplein. De scooter botste vervolgens tegen de rechter voorzijde van de bestelbus. De jongeman liep lichte verwondingen op maar kon ter plaatse door ambulancepersoneel worden behandeld. De bestuurder van de bestelbus was erg geschrokken maar bleef ongedeerd. De Verkeersongevallenanalyse (VOA) onderzoekt de exacte toedracht tot het ongeval.

Voor het aankopen van videobeelden belt u met LIVE MEDIA FACILITIES: 020-7009466.

Voor het aankopen van foto’s dient u gebruik te maken van het contactformulier op deze site.