Autobrand Molenaarsweg Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Dinsdag 17 juli 2018

AMSTERDAM – In Amsterdam-Noord is vannacht weer een auto uitgebrand. Omstreeks 01:45 uur kregen de politie en de brandweer een melding van een autobrand op de Molenaarsweg. De auto stond geparkeerd op het parkeerterrein bij kinderdagverblijf De Draaimolen in de Molenwijk. Bij aankomst van de brandweer stond de auto al volledig in brand. De brandweer heeft het vuur geblust maar kon de auto, een grijze Ford FiĆ«sta, niet meer redden. De oorzaak is onbekend maar ook deze keer wordt sterk rekening gehouden met brandstichting. In de afgelopen twee maanden brandden er in de omgeving van de Molenwijk al minstens twee auto’s helemaal uit. Op 19 juni een Volkswagen Polo in de Marskramerstraat en op 12 juli een Audi op de Reizigersweg. Van alle autobranden die dit jaar in Amsterdam-Noord zijn uitgebroken is dit inmiddels de 15e waarbij zo goed als zeker sprake is van brandstichting.