24-jarige man neergestoken in portiek Hilversumstraat Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Donderdag 12 juli 2018

AMSTERDAM – In een portiek in Amsterdam-Noord is donderdagavond een 24-jarige man neergestoken. Het incident vond omstreeks 22:55 uur plaats in de Hilversumstraat. Diverse politie-eenheden, twee ambulances en een traumateam kwamen ter plaatse om het slachtoffer van medische hulp te voorzien. Het slachtoffer blijkt meerdere keren te zijn gestoken, zo heeft de politie laten weten. Het slachtoffer is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De dader is vooralsnog voortvluchtig. Ook het steekwapen is nog niet aangetroffen. De toedracht is onderwerp van onderzoek. Tevens wil de recherche graag weten wat zich in de momenten direct voorafgaand aan de steekpartij heeft afgespeeld. Getuigen worden verzocht zich te melden.

Zie ook: Hart van Nederland SBS6 >>> De Echo