Ongeval met gevaarlijke stoffen in opslag tt. Vasumweg Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Dinsdag 5 juni 2018

AMSTERDAM – De brandweer is dinsdagmiddag uitgerukt in verband met een ongeval waarbij gevaarlijke stoffen zouden zijn vrijgekomen. Het incident vond omstreeks 13:30 uur plaats bij Boxx opslagverhuur aan de tt. Vasumweg in Amsterdam-Noord. In een van de verhuurde boxen stonden enkele emmers met chemicaliĆ«n. Door nog onbekende oorzaak zouden deze zijn omgevallen waardoor deze stoffen vrijkwamen. Een Adviseur Gevaarlijke stoffen en een speciale snelle interventie-eenheid voor het bestrijden van ongevallen met gevaarlijke stoffen van de brandweer kwamen ter plaatse. Twee brandweerlieden van de speciale eenheid zijn het pand binnengegaan voor onderzoek. Uiteindelijk leek het mee te vallen. Om welke chemicaliĆ«n het ging is onbekend. Een medewerker van Boxx is ter plaatse gecontroleerd door ambulancepersoneel.

Zie ook: De Echo