Bouwvakker gewond Distelweg Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Dinsdag 5 juni 2018

AMSTERDAM – In Amsterdam-Noord is dinsdag aan het begin van de middag een bouwvakker gewond geraakt. Het incident vond omstreeks 12:10 uur plaats op een bouwplaats langs de Distelweg. Diverse eenheden van de politie, twee ambulances en een traumateam werden gealarmeerd. De traumahelikopter landde op een leeg terrein op de Asterweg. Wat er precies is gebeurd is niet bekend. De verwondingen van het slachtoffer blijken gelukkig enigszins mee te vallen. Het traumateam, dat per helikopter ter plaatse was gekomen, hoefde uiteindelijk niet in actie te komen. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. Omdat het een arbeidsongeval betreft zal de Inspectie SZW (Sociale Zaken en Werkgelegenheid), voorheen Arbeidsinspectie, onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval.