Dode door val uit kraanhotel NDSM-plein Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Zondag 27 mei 2018

AMSTERDAM – Een 32-jarige man heeft vannacht in Amsterdam-Noord een dodelijke val gemaakt. Het incident vond omstreeks 04:00 uur plaats bij het Faralda Kraanhotel op het NDSM-plein. Twee ambulances, een traumateam, de brandweer en een aantal politie-eenheden werden op de melding afgestuurd. Het slachtoffer is nog door de hulpdiensten gereanimeerd maar de hulp mocht niet meer baten. Op de eerste verdieping van het kraanhotel was ten tijde van het incident een feest gaande. Ook het slachtoffer was op het feest aanwezig. Volgens getuigen zou er ruzie op het feest zijn geweest. Of dit ook met het incident te maken heeft wordt door de politie onderzocht. De politie heeft een aantal bezoekers en getuigen gesproken en houdt nog alle scenario’s open.

Zie ook: Hart van Nederland SBS6 >>> De Telegraaf >>> De Echo >>> Noordhollands Dagblad