Poging plofkraak geldautomaat IKEA Amsterdam-Zuidoost

Deel dit bericht via:

Vrijdag 16 februari 2018

AMSTERDAM – Bij IKEA aan de Hullenbergweg in Amsterdam-Zuidoost is vannacht geprobeerd om een geldautomaat op te blazen. Het incident vond omstreeks 04:10 uur plaats. Om zich toegang tot het pand te verschaffen hebben de daders een raam geforceerd. Daarna hebben ze geprobeerd de geldautomaat op te blazen. Dit is hoogstwaarschijnlijk niet gelukt en het lijkt er dan ook op dat er geen geld is buitgemaakt. Er is wel forse schade ontstaan en de Forensische Opsporing van de politie heeft sporenonderzoek verricht. Om hoeveel daders het gaat en hoe zij ontkomen zijn is tot nu toe onbekend. Rond het pand van IKEA hangen meerdere camera’s. De beelden zullen door de politie worden bekeken en meegenomen in het onderzoek.

Zie ook: NH Nieuws  >>> De Echo >>> AT5