Autobrand Statenjachtstraat Amsterdam-Noord; derde autobrand in twee dagen

Deel dit bericht via:

Zaterdag 30 september 2017

AMSTERDAM – De brandweer moest zaterdag aan het eind van de avond opnieuw uitrukken voor een autobrand in Amsterdam-Noord. Deze keer stond omstreeks 23:45 uur een auto in brand in de Statenjachtstraat in de Banne. Toen de brandweer ter plaatse kwam stond de voorkant van een Hyundai Santa Fe in brand. De brandweer had het vuur snel onder controle. De voorzijde van de auto brandde volledig uit. De auto kan als verloren worden beschouwd. Ook nu gaat men er vrijwel zeker vanuit dat er sprake is van brandstichting. Het is de derde autobrand in twee dagen en inmiddels de 36e autobrand in 2017 in Amsterdam-Noord. Afgelopen nacht brandde een auto uit op de Heggerankweg en in de nacht van donderdag op vrijdag brandde een bestelbus uit op de Molenaarsweg.

Zie ook: De Echo