Man gewond na val op bruiloftsfeest Van der Valk Hotel Westeinde Oostzaan

Deel dit bericht via:

Zaterdag 2 september 2017

OOSTZAAN – Een man is vannacht gewond geraakt na een val bij het Van der Valk Hotel op Westeinde in Oostzaan. Het incident vond omstreeks 01:35 uur plaats op het buitenterras van het hotel. De man maakte deel uit van een gezelschap dat een bruiloft aan het vieren was. Door nog onbekende oorzaak viel de man over een reling van een wat hoger gelegen dakje. Naast enkele politie-eenheden kwamen ook twee ambulances en het traumateam uit Amsterdam ter plaatse. De brandweer van Oostzaan werd gealarmeerd om de gewonde man af te hijsen. Zij kregen assistentie van een ladderwagen uit Amsterdam. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Zie ook: NH Nieuws