Zeven gewonden bij aanrijding met taxibusje Nassauplein Amsterdam

Deel dit bericht via:

Maandag 21 augustus 2017

AMSTERDAM – Bij een aanrijding in Amsterdam zijn vannacht zeven personen gewond geraakt. Het ongeval vond omstreeks 04:10 uur plaats op het Nassauplein. Bij de aanrijding waren een taxibusje en een personenauto betrokken. De personenauto kwam vanaf de Nassaukade en reed het Nassauplein op maar de bestuurder verleende daarbij geen voorrang aan het taxibusje dat van rechts kwam, vanuit de richting Haarlemmerplein. Vier ambulances kwamen ter plaatse om de gewonden te behandelen en te vervoeren naar het ziekenhuis. Van de zeven gewonden kwamen er twee, een man en een vrouw, uit de personenauto. Beiden zijn overgebracht naar het ziekenhuis. In het taxibusje raakten vijf mannen gewond waarvan er drie naar het ziekenhuis zijn vervoerd. Twee licht gewonden konden ter plaatse worden behandeld. De Verkeersongevallenanalyse (VOA) is ter plaatse gekomen en heeft alles vastgelegd op foto’s en onderzoekt de exacte toedracht tot het ongeval. Ten tijde van het ongeval waren de verkeerslichten buiten werking.

Zie ook: De Telegraaf >>> De Echo