Auto ramt lichtmast; bestuurder bekneld Johan van Hasseltweg Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Zondag 9 juli 2017

AMSTERDAM – Bij een éénzijdig ongeval in Amsterdam-Noord is vannacht een automobilist zwaar gewond geraakt. De man reed omstreeks 00:25 uur, komend vanuit de richting Mosplein, over de Johan van Hasseltweg in de richting van de Meeuwenlaan. Door nog onbekende oorzaak raakte de man, bovenop het viaduct van de Nieuwe Leeuwarderweg, de macht over het stuur kwijt en ramde in volle vaart een lichtmast. De bestuurder van de auto raakte daarbij zwaar gewond en zat bekneld. Diverse politie-eenheden, twee ambulances, de brandweer en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Het slachtoffer is door de brandweer uit zijn voertuig bevrijd en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Personeel van de Verkeersongevallenanalyse (VOA) heeft ter plaatse overzichtsfoto’s gemaakt en de auto voor technisch onderzoek in beslag genomen.

Zie ook: De Echo