Taxi verwoest door brand Tussendek Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Zaterdag 8 juli 2017

AMSTERDAM – In Amsterdam-Noord is vannacht opnieuw een auto door brand verwoest. De brand brak omstreeks 04:15 uur uit op Tussendek in de wijk Banne II. Bij aankomst van de brandweer stond de voorzijde van een taxi in lichterlaaie. De brandweer had het vuur snel onder controle maar de auto was niet meer te redden. Een auto die naast de taxi geparkeerd stond liep door de hitte van het vuur smeltschade op aan de linker buitenspiegel en linksvoor bij de bumper. Ook deze keer houden brandweer en politie ernstig rekening met brandstichting. De afgelopen weken gingen al meerdere auto’s in vlammen op in Amsterdam-Noord. Deze autobrand is inmiddels de 22e in 2017. Het stadsdeel wordt al een paar jaar geteisterd door autobranden. De politie heeft tot op heden nooit iemand kunnen aanhouden.

Zie ook: NH Nieuws >>> De Echo