Poging plofkraak bij ING geldautomaat Gruttoplein Diemen

Deel dit bericht via:

Dinsdag 13 juni 2017

DIEMEN – Bij een geldautomaat van de ING op het Gruttoplein in Diemen is vannacht vermoedelijk een poging gedaan om een plofkraak te plegen. De politie kreeg de melding omstreeks 03:15 uur. De politie zette de omgeving ruim af en liet een explosieven-expert ter plaatse komen. Met een speurhond werd in de omgeving naar sporen gezocht. Ook de brandweer stond stand-by en een politiehelikopter hing enige tijd in de lucht. Twee mannen in donkere kleding en op een donkere scooter zouden er vandoor zijn gegaan. Na onderzoek bleken er geen explosieven te zijn achtergelaten. De afzetting werd daarom ook verkleind. Op de grond voor de geldautomaat lagen enkele onderdelen, vermoedelijk delen van de geldlade. Forensisch rechercheurs hebben de onderdelen veilig gesteld en hebben foto’s gemaakt. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Zie ook: Hart van Nederland SBS6 >>> NH Nieuws >>> De Echo 

Voor het aankopen van videobeelden belt u met LIVE MEDIA FACILITIES: 020-7009466.

Voor het aankopen van foto’s dient u gebruik te maken van het contactformulier op deze site.