Scooter botst tegen auto Rijkswaterstaat Oostzanerdijk Amsterdam

Deel dit bericht via:

Vrijdag 2 juni 2017

AMSTERDAM РEen scooterrijder is vrijdag aan het eind van de ochtend gewond geraakt toen deze in botsing kwam met een auto van Rijkswaterstaat. Het ongeval vond omstreeks 11:35 uur plaatst op de Oostzanerdijk ter hoogte van de A8 op de grens tussen Amsterdam en Oostzaan. De scooterrijder, het is niet bekend of dat een man of vrouw betrof, heeft vermoedelijk bij het oversteken van de weg (de busbaan vanaf het Coentunnelcircuit langs de A8) de auto van Rijkswaterstaat over het hoofd gezien en klapte tegen de zijkant van de wagen. De scooterrijder raakte daarbij gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis. De scooter is door de politie in beslag genomen en door een kraanwagen van de politie afgevoerd. De verkeersongevallenanalyse (VOA) doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Zie ook: De Echo >>> Zaandam Vandaag