Woning beschoten Diemerparklaan IJburg Amsterdam

Deel dit bericht via:

Donderdag 27 april 2017

AMSTERDAM – Op IJburg in Amsterdam is vannacht een woning beschoten. Het incident vond omstreeks 03:15 uur plaats op de hoek van de Diemerparklaan en het Paul Schuitemahof. Tenminste één kogel heeft een raam doorboord aan de zijkant van de woning. Niemand raakte gewond. De reden voor de beschieting is nog onbekend. Getuigen hebben een auto weg zien rijden in de richting van de Bert Haanstrakade. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept overige getuigen op om zich te melden.

Zie ook: Hart van Nederland SBS6 >>> NH Nieuws >>> De Echo

Voor het aankopen van videobeelden belt u met LIVE MEDIA FACILITIES: 020-7009466.

Voor het aankopen van foto’s dient u gebruik te maken van het contactformulier op deze site.