Toerist neergestoken bij beroving Van der Pekstraat Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Zaterdag 15 april 2017

AMSTERDAM – Bij een straatroof in Amsterdam-Noord is vannacht een toerist neergestoken. Het slachtoffer, volgens een getuige afkomstig uit IJsland, liep omstreeks 00:15 uur samen met een vriend door de Van der Pekstraat toen de twee door één of meer daders, onder bedreiging van een mes, werden beroofd van een telefoon. Het slachtoffer werd daarbij in zijn rug gestoken. De dader(s) ging(en) er volgens vandoor. De twee IJslanders zijn even verderop op het Mosplein een eetcafé binnengelopen en hebben daar om hulp gevraagd. Twee ambulances en een traumateam kwamen ter plaatse om het slachtoffer van medische hulp te voorzien. De man is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Zie ook: Hart van Nederland SBS6 >>> NH Nieuws >>> De Echo

Voor het aankopen van videobeelden belt u met LIVE MEDIA FACILITIES: 020-7009466.

Voor het aankopen van foto’s dient u gebruik te maken van het contactformulier op deze site.