Ravage na plofkraak op geldautomaat Zijdelwaardplein Uithoorn

Deel dit bericht via:

Donderdag 9 maart 2017

UITHOORN – Onbekenden hebben vannacht een plofkraak gepleegd op een geldautomaat van de Rabobank in winkelcentrum Zijdelwaard op het Zijdelwaardplein in Uithoorn. Omstreeks 03:30 uur werd de geldautomaat, mogelijk met zware explosieven, opgeblazen. Het pand door de explosie volledig ingestort. De ravage is dan ook enorm. Getuigen hebben twee personen weg zien rijden op een scooter. Of zij iets hebben buitgemaakt is niet bekend. De omgeving is door de politie afgezet. Forensisch rechercheurs doen ter plaatse sporenonderzoek. Vorig jaar op 26 mei was de geldautomaat ook al doelwit van een plofkraak. De schade was pas kort geleden weer hersteld.

Zie ook: Hart van Nederland SBS6 >>> NH Nieuws 

Panorama nr.11-2017

Voor het aankopen van videobeelden belt u met LIVE MEDIA FACILITIES: 020-7009466.

Voor het aankopen van foto’s dient u gebruik te maken van het contactformulier op deze site.