Verdachte aangehouden in hotel Spreeuwenpark Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Vrijdag 3 februari 2017

AMSTERDAM – De politie heeft vrijdagochtend een verdachte aangehouden in een hotel in Amsterdam-Noord. Omstreeks 11:05 uur verschenen er meerdere politie-eenheden, waaronder twee hondengeleiders, bij Hotel ISIS op de hoek van het Spreeuwenpark en de Reigerweg. De verdachte bevond zich vermoedelijk in één van de kamers van het hotel. De man wou kennelijk niet uit eigen beweging met de politie mee en men besluit de man doormiddel van een schildprocedure aan te houden. Eén hondengeleider ging met een schild en wapenstok voorop en daarachter volgde de collega met hond en de overige agenten. De Engels sprekende man kon uiteindelijk vrij snel worden aangehouden en is geboeid overgebracht naar het politiebureau. De aanleiding voor de aanhouding is niet bekend.

Update zaterdag 4 februari 2017

AMSTERDAM – De man die vrijdagochtend in een hotel in Amsterdam-Noord is aangehouden blijkt een hotelkamer volledig te hebben vernield, zo meldt Het Parool. Het hotelpersoneel hoorde een enorm kabaal vanuit de kamer komen en durfde zelf niet naar binnen te gaan. De verdachte verkeerde hoogstwaarschijnlijk onder invloed van drugs en had volgens de politie “flink huisgehouden”. De man is geboeid overgebracht naar het politiebureau en wordt verhoord. De nationaliteit van de man is niet bekend.

Zie ook: De Echo >>> Amsterdamsdagblad