Ouders en drie kinderen naar ziekenhuis vanwege koolmonoxidevergiftiging Meer en Vaart Amsterdam

Deel dit bericht via:

Woensdag 1 februari 2017

AMSTERDAM – In Amsterdam is woensdag kort na middernacht een gezin van vijf personen gewond geraakt door koolmonoxidevergiftiging. Omstreeks 00:05 uur kregen de hulpdiensten een melding van een reanimatie in een appartement aan Meer en Vaart in de Amsterdamse wijk Osdorp. Ter plaatse blijkt er sprake te zijn van koolmonoxidevergiftiging. De slachtoffers, twee ouders en drie kinderen, zijn allen met ambulances overgebracht naar het ziekenhuis. Of er ook daadwerkelijk iemand is gereanimeerd is onbekend. Onderzoek van de brandweer heeft uitgewezen dat de koolmonoxidevergiftiging is veroorzaakt door het verwarmen van kooltjes voor een waterpijp.

Zie ook: Hart van Nederland SBS (vanaf 10:15 min) >>> De Echo