Opnieuw een auto uitgebrand in Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Dinsdag 31 januari 2017

AMSTERDAM – Amsterdam-Noord is vannacht alweer voor de zesde keer dit jaar opgeschrikt door een autobrand. Brandweer en politie kregen omstreeks 02:10 uur de melding van een autobrand op de Waalenburgsingel in de wijk Nieuwendam. Toen de brandweer ter plaatse kwam sloegen de vlammen al uit de auto. De auto is vrijwel volledig uitgebrand en een tweede auto die ernaast geparkeerd stond raakte zwaar beschadigd. Opvallend is dat de kentekenplaten van de uitgebrande auto verwijderd waren. De auto is door de politie in beslag genomen. De andere auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend maar brandstichting wordt niet uitgesloten.

Zie ook: Hart van Nederland SBS6 >>> NH Nieuws >>> De Echo