Voetganger overleden na aanrijding Werktuigstraat Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Zondag 25 december 2016

AMSTERDAM – Een voetganger is zondagavond zwaargewond geraakt bij een aanrijding op de Werktuigstraat in Amsterdam-Noord. De man werd omstreeks 23:15 uur, ter hoogte van het zebrapad bij de Meteorenweg, geschept door een auto. Naast de politie kwamen ook twee ambulances en een traumateam ter plaatse. Het slachtoffer heeft ernstig hoofdletsel opgelopen en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De automobilist zou vanaf de Meteorenweg de Werktuigstraat op zijn gedraaid en had de voetganger niet gezien. De politie heeft ter plaatse tot circa 02:00 uur onderzoek gedaan naar de toedracht tot het ongeval.

Update: maandag 26 december 2016

AMSTERDAM – De politie heeft vanmorgen bekend gemaakt dat het slachtoffer, een 47-jarige man, vannacht in het ziekenhuis aan zijn verwondingen is overleden. De 59-jarige automobilist is door de politie verhoord. Het Team Opsporing Ernstige Verkeersongevallen onderzoekt het noodlottige ongeval.

Zie ook: Hart Van Nederland SBS6 >>> De Telegraaf >>> NH (RTV Noord-Holland) >>> De Echo