Verwarde man op dak van flat Werengouw Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Woensdag 21 december 2016

AMSTERDAM – Een verwarde man heeft de hulpdiensten woensdagavond enige tijd bezig gehouden in Amsterdam-Noord. De man was op het dak van zijn flat geklommen, op de Werengouw nabij de Beemsterstraat, en wou daar niet vanaf komen. De politie zette de straat af en de brandweer werd gealarmeerd voor het plaatsen van een luchtkussen, een zogeheten “sprongredder”, voor het geval de man zou springen of uitglijden en naar beneden zou vallen. De man, bekend bij de hulpverlening, is in het verleden vaker in verwarde toestand op het dak geklommen. Politiemensen hebben lange tijd op de man ingepraat. Uiteindelijk is hij zonder al te veel problemen van het dak afgekomen. De man zal worden overgedragen aan professionele hulpverleners.