Ram-plofkraak op Rabobank geldautomaat Einsteinstraat Kudelstaart

Deel dit bericht via:

Dinsdag 6 december 2016

KUDELSTAART – Een geldautomaat van de Rabobank aan de Einsteinstraat in Kudelstaart is vannacht het doelwit geweest van een ram-plofkraak. Omstreeks 03:10 uur kregen brandweer en politie een melding van een autobrand. Ook zou er sprake zijn geweest van een explosie. Ter plaatse blijkt een zwarte Audi in lichterlaaie te staan tegen het pand. Getuigen hebben meerdere personen weg zien vluchtten met een donkere auto naar de N207 richting Leimuiden. Nog geen uur later brachten agenten op de A4 een Volkswagen Polo tot stilstand, die mogelijk betrokken was bij de plofkraak. In de auto zat een 23-jarige man hij is door de politie aangehouden. De politie onderzoekt of hij in verband kan worden gebracht met de plofkraak. Forensisch rechercheurs hebben ter plaatse sporenonderzoek verricht. De daders hebben volgens de politie niets buitgemaakt. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op, die nog niet met de politie hebben gesproken, om zich te melden. Contact opnemen kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000, of vul het tipformulier in op politie.nl. Ook is de recherche op zoek naar beeldmateriaal, dit kan via het tipformulier ter beschikking worden gesteld.

Zie ook: EenVandaag (vanaf 10:26 min)