Auto op zijn kant na aanrijding IJdoornlaan Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Vrijdag 25 november 2016

AMSTERDAM – Bij een aanrijding op de IJdoornlaan in Amsterdam-Noord is vrijdagmiddag een auto op zijn kant beland. Het ongeval vond omstreeks 16:15 uur plaats tussen de afrit Landsmeer (S117) en de A10-Noord. De bestuurder van een zwarte VW Caddy kwam uit de richting van de McDonalds en reed richting Landsmeer. Toen hij de stoplichten passeerde ging het mis. De auto raakte een vluchtheuvel en werd gelanceerd tegen een tegemoet komend personenbusje van Connexxion. De VW Caddy belandde door de klap op zijn kant. De bestuurder is ter plaatse door ambulancepersoneel gecontroleerd maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De bestuurde van het Connexxionbusje, dat overigens op dat moment niemand vervoerde, bleef ongedeerd. Een getuige meldde dat de VW Caddy door rood zou zijn gereden. Het onderzoek van de politie zal moeten uitwijzen of dit ook daadwerkelijk het geval is. Beiden voertuigen moesten door een bergingsbedrijf worden weggesleept.

Zie ook: De Echo