Asielzoeker zwaargewond in asielzoekerscentrum Rijsenhoutweg Zaandam

Deel dit bericht via:

Vrijdag 21 oktober 2016

ZAANDAM – Op het terrein van het COA (Centraal Orgaan opvang asielzoekers) aan de Rijshoutweg in Zaandam is vrijdagochtend een asielzoeker zwaargewond geraakt. De politie kreeg omstreeks 09:30 uur een melding van een steekpartij op het terrein. Eenmaal ter plaatse blijkt het verhaal anders in elkaar te steken. Eén van de asielzoekers had vanwege wangedrag een maatregel opgelegd gekregen die inhoud dat de man zes uur lang niet op het terrein mag komen. De man is hierdoor volledig doorgedraaid en heeft zichzelf vervolgens zeer ernstig verwond. Twee ambulances, een traumahelikopter en een hoop politie-eenheden kwamen ter plaatse. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Zie ook: Zaandam Vandaag