Djordy Latumahina (31) doodgeschoten in garage Koningin Wilhelminaplein Amsterdam

Deel dit bericht via:

Zaterdag 8 oktober 2016

AMSTERDAM – Bij een schietpartij in een parkeergarage op het Koningin Wilhelminaplein in Amsterdam zijn zaterdagmiddag een dode en een zwaargewonde gevallen. Omstreeks 17:40 uur kregen de hulpdiensten de melding dat er schoten waren gehoord in de garage. Daar trof de politie een auto aan met een man, vrouw en hun dochtertje. De man, de 31-jarige Djordy Latumahina, is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden. De vrouw raakte zwaargewond en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Het meisje bleef lichamelijk ongedeerd. Op een parkeerplaats bij een flat op de Wittgensteinlaan nabij de Heemstedestraat is de vermoedelijke vluchtauto van de dader(s) uitgebrand aangetroffen. De politie is een groot onderzoek gestart. Het is de tweede dodelijke schietpartij binnen 24-uur in Amsterdam. Afgelopen nacht viel er een dode en raakten twee personen gewond bij een schietpartij in de Jan Evertsenstraat in Amsterdam-West.

schermafbeelding-2016-10-08-om-21-53-08

Zie ook: Hart van Nederland SBS6 >>> RTV Noord-Holland (video) >>> De Echo